• TEMA EVENTS af enhver art

  MeetingBornholm tilbyder tematiserede ophold. Alle temaer understøttes af dygtige aktører på Bornholm - kunstnere, historiefortællere, instruktører, guider og kokke. Derfor opleves vores tema events som relevante og interessante for deltagerne.

  Bornholmske tema events
  En tematur på Bornholm kan varieres i det uendelige, alt efter jeres formål, deltagernes interesser og opholdets varighed. 
  Giv firmaturen et tema som 'gourmet' eller 'wellness'. Det vil få medarbejderne til at føle sig forkælede og godt tilpas. Giv turen indhold med aktiviteter, hvor man kan give deltagerne mulighed for at afprøve deres kreative evner som glaspustere eller keramikere. Eller kombinér en mærkedag med en eller flere aktiviteter.

  Din virksomhed i Middelalderen
  Et besøg i Bornholms Middelaldercenter med fortælling/foredrag eller rundvisning af en af de dygtige historiefortællere kan relateres til et virksomhedsrelevant tema, og det vil altid være en oplevelse.

  Golf på Bornholm
  Hvad enten jeres firma skal have en grundlæggende golfinstruktion eller en storstilet firmagolfturnering - eller begge dele samtidig, kan vi arrangere jeres ophold, greenfees og supplerende oplevelser og services.

  Gourmet
  Med gourmet som tema vil deltagerne blive forkælet med god mad, få mulighed for at forsøge sig ud i kogekunsten under vejledning af en professional kok. Eller opleve chefkokken fremtrylle en gourmet oplevelse, mens I ser på og får ideer.

  Wellness
   Der er velvære, nydelse og forkælelse i højsædet, når virksomheden inviterer til wellness-møde eller wellness-tur. Det fysiske velvære kombinerer vi med god mad, afslappende omgivelser og spændende oplevelser.

  Kunst og kunsthåndværk
  Bornholm er kendt for sine malere, keramikere og glaspustere. Kunstnere og kunsthåndværkere tiltrækkes af lyset og naturen. De inspireres – og det gør de fleste mennesker, når de bliver revet ud af deres hverdag og får nye indtryk.

  Sociale events - ledsagerture
  Et firma arrangement/event kan kombineres på mange måder – og vi kan på grund af øens størrelse nemt kan finde på specielle oplevelser for eventuelle ledsagere. Det kunne være en teatertur, et besøg hos de lokale fødevareproducenter, øl smagning, vin smagning - eller en ekstraordinær god middag på en af øens mange gourmet restauranter.

  Mærkedage
  Står jeres virksomhed overfor en mærkedag:

  • jubilæum • fødselsdag • udnævnelse • fusion

  Så hold festen på Bornholm. Vi sørger for underholdning, mad, opdækning, kulisser, og invitationer, og ikke mindst for en god oplevelse. I skal blot vælge et tema. Alle nævnte temaer kan tilrettelægges eller kombineres, så de passer til netop jeres behov.

  Før et Tema Event
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med et tema event. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og eventuelle ledsagere. Det er vores mål, at udbyttet af mødet står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se mere om din virksomhed i Middelalderen