• FESTER OG MÆRKEDAGE PÅ BORNHOLM

  MeetingBornholm tilbyder tematiserede ophold. Alle temaer understøttes af dygtige aktører på Bornholm - kunstnere, historiefortællere, instruktører, guider og kokke. Derfor opleves vores tema events som relevante og interessante for deltagerne.

  Fester - mærkedage
  Står jeres virksomhed overfor en mærkedag:

  • Jubilæum
  • Fødselsdag
  • Udnævnelse
  • Fusion
  • Andet firmaarrangement

  Så hold festen på Bornholm. Vi sørger for underholdning, mad, opdækning, kulisser, og invitationer, og ikke mindst for en god oplevelse. I skal blot vælge et tema.

  Bornholmske tema events
  En tematur på Bornholm kan varieres i det uendelige, alt efter jeres formål, deltagernes interesser og opholdets varighed. 
  Er formålet med turen fornøjelser, fest og oplevelser kunne temaet være ”gourmet' eller 'wellness'. Det vil få medarbejderne til at føle sig forkælede og godt tilpas. Det kunne også være en rundtur på Bornholm med indlagte naturoplevelser og/eller besøg i nogle af de kendte glaskunstnere, keramikere, fødevareproducenter med mere.

  Se en nærmere beskrivelse af nogle af de mange muligheder - wellness, gourmet, vinsmagning, ølsmagning, tapas, teater - her.

  Før Festen – mærkedagen
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med en firmafest/firmaevent. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og eventuelle ledsagere. Det er vores mål, at udbyttet af mødet står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se en nærmere beskrivelse af nogle af de mange muligheder for sociale arrangementer - wellness, gourmet, vinsmagning, ølsmagning, tapas, teater mm.