GOLF PÅ BORNHOLM

MeetingBornholm tilbyder tematiserede ophold. Alle temaer understøttes af dygtige aktører på Bornholm - kunstnere, historiefortællere, instruktører, guider og kokke. Derfor opleves vores tema events som relevante og interessante for deltagerne.

Golf på Bornholm
Hvad enten jeres firma skal have en grundlæggende golfinstruktion eller en storstilet firmagolfturnering - eller begge dele samtidig, kan vi arrangere jeres ophold, greenfees og supplerende oplevelser og services.

Mange Golfbaner
Med fire kvalitetsmærkede 18-hullers baner og flere 9 hullers Pay and Play baner for begyndere, er der noget for enhver golf-smag på Bornholm. Banerne tilbyder hver sin naturoplevelse inden for blot 30 minutters kørsel. Det fås ikke meget bedre for golf-interesserede medarbejdere.
Banerne er fordelt med en i udkanten af Rønne, en i Nexø-området samt hele to 18 hullers baner i området omkring Rø på Nordbornholm, hvor man spiller mellem klipper og træer med en fantastisk udsigt ud over Østersøen og Christiansø.

Rø Golfbaner er således ikke bare Danmarks største golfcenter, men også et af de smukkest beliggende.
Hvad enten jeres firma skal have en grundlæggende golfinstruktion eller en storstilet firmagolfturnering - eller begge dele samtidig, kan vi arrangere jeres ophold, greenfees og supplerende oplevelser og services.
Og skulle I ønske at have en 18-hullers bane helt for jer selv med forplejning placeret rundt omkring på "strategiske" udvalgte steder er det også muligt.

Sociale events - ledsagerture
Et firma arrangement/event kan kombineres på mange måder – og vi kan på grund af øens størrelse nemt kan finde på specielle oplevelser for eventuelle ledsagere. Det kunne være en teatertur, et besøg hos de lokale fødevareproducenter, øl-smagning, vinsmagning - eller en ekstraordinær god middag på en af øens mange gourmet restauranter.

Før et Tema Event
Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med et tema event. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og eventuelle ledsagere. Det er vores mål, at udbyttet af et event står mål med investeringen.

Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

Se også sociale events