• Svaneke røgeri
 • GOURMET PÅ BORNHOLM

  MeetingBornholm tilbyder tematiserede ophold. Alle temaer understøttes af dygtige aktører på Bornholm - kunstnere, historiefortællere, instruktører, guider og kokke. Derfor opleves vores tema events som relevante og interessante for deltagerne.

  Gourmet på Bornholm
  Med gourmet som tema vil deltagerne blive forkælet med god mad, få mulighed for at forsøge sig ud i kogekunsten under vejledning af en professional kok. Eller opleve chefkokken fremtrylle en gourmet oplevelse, mens I ser på og får ideer.

  Gastronomiske kreationer
  Fra jord til bord er mere end bare en kliché. Det er en af grundpillerne i den måde, der tænkes mad og fødevarer på hos de bornholmske aktører. Man optimerer hele forædlingsprocessen og viderebringer historien bag den gastronomiske kreation.
  Med gourmet som tema vil deltagerne dels blive forkælet med god mad, dels selv få mulighed for at forsøge sig ud i kogekunsten under kyndig vejledning af en professional kok.

  Nydelse – samarbejde – kreativitet
  Gourmet handler om nydelse, men også om samarbejdsevner, kreativitet, og evnen til at tage beslutninger. Fx. ved et kok-amok arrangement, hvor deltagerne konkurrerer i hold om at fremskaffe råvarer, samt tilberede disse under kyndig vejledning af en af øens chefkokke, som herefter giver holdene karakterer og udpeger en vinder. Desuden evalueres samarbejde, rolle fordeling med mere i processen.
  Alternativt går chefkokken på scenen. Her fremtryller han en gourmet oplevelse, mens deltagerne naturligvis følger med på tæt hold med mulighed for at lære og suge til sig.
  Under temaet gourmet har vi særlig fokus på "sanserummet", hvor måltidet indtages i unikke og uventede rammer, og gør hele måltidet til en helt særlig oplevelse. 

  Besøg fødevareproducenten
  Der er mange muligheder for at komme på besøg hos en eller flere af Bornholms mange fødevareproducenter eller forædlingsvirksomheder. Der ligger mange gode og spændende historier bag dem – og flere er gode til at fortælle dem selv.
  Det kan både arrangeres som firmaevents, hvor man får de udviklingsmæssige og organisatoriske aspekter med, og som rene sociale arrangementer, hvor man får en smagsoplevelse – fx på en ledsagertur.

  Restauranter - på højt niveau
  Der er adskillige Gourmet Restauranter på Bornholm - og flere af dem er kendt også udenfor landets grænser. Blandt Danmarks bedste restauranter nævnt i White Guide, er: Kadeau Bornholm, Lassens Restaurant Stammershalle, Christianshøjkroen, Melsted Badehotel og Restaurant Æblehaven. Men der er mange flere gode spisesteder, som vi gerne anbefaler, når vi kender jeres aktuelle behov og øvrige arrangement.  

  Sociale events - ledsagerture
  Et firma arrangement/event kan kombineres på mange måder – og vi kan på grund af øens størrelse nemt kan finde på specielle oplevelser for eventuelle ledsagere. Det kunne være en teatertur, et besøg hos de lokale fødevareproducenter, øl-smagning, vinsmagning - eller en ekstraordinær god middag på en af øens mange gourmet restauranter.

  Før et Tema Event
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med et tema event. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og eventuelle ledsagere. Det er vores mål, at udbyttet af en event står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se også sociale events