KUNST OG KUNSTHÅNDVÆRK

MeetingBornholm tilbyder tematiserede ophold. Alle temaer understøttes af dygtige aktører på Bornholm - kunstnere, historiefortællere, instruktører, guider og kokke. Derfor opleves vores tema events som relevante og interessante for deltagerne.

Kunst og kunsthåndværk på Bornholm
Bornholm er kendt for sine malere, keramikere og glaspustere. Kunstnere og kunsthåndværkere tiltrækkes af lyset og naturen. De inspireres – og det gør de fleste mennesker, når de bliver revet ud af deres hverdag, flyttes til et helt andet sted og får nye indtryk.

Kunst og kreativitet
Lad medarbejderne i jeres virksomhed afprøve deres egne kreative evner som glaspustere, keramikere eller malere. Lad dem opleve en sand glaskunstner, mens han blæser et unika-stykke til virksomheden, - og lad dem nyde et glas champagne og bornholmske tapas imens. Lad dem købe julegaven hos en af Bornholms mange kunsthåndværkere. Supplér turen med rundvisning på Bornholms Kunstmuseum - i sig selv en arkitektonisk perle.

Workshops
Kunst og kunsthåndværk som tema kan blandt andet kombineres med kreative workshops, hvor medarbejderne finder deres egen inspiration og kreative evner, og stiler efter at overføre disse til arbejdslivet.

Sociale events - ledsagerture
Et firma arrangement/event kan kombineres på mange måder – og vi kan på grund af øens størrelse nemt kan finde på specielle oplevelser for eventuelle ledsagere. Det kunne være en teatertur, et besøg hos de lokale fødevareproducenter, øl-smagning, vinsmagning - eller en ekstraordinær god middag på en af øens mange gourmet restauranter.

Før et Tema Event
Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med et tema event. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og eventuelle ledsagere. Det er vores mål, at udbyttet af en event står mål med investeringen.

Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

Se også sociale events