DIN VIRKSOMHED I MIDDELALDEREN

MeetingBornholm tilbyder tematiserede ophold. Alle temaer understøttes af dygtige aktører på Bornholm - kunstnere, historiefortællere, instruktører/guider og kokke. Derfor opleves vores tema events som relevante og interessante for deltagerne.

Din virksomhed i Middelalderen
Et besøg i Bornholms Middelaldercenter med fortælling/foredrag eller rundvisning af en af de dygtige historiefortællere kan relateres til et virksomhedsrelevant tema, og det vil altid være en oplevelse.

Autentisk Middelaldermiljø
Middelalderen fascinerer. På Bornholms Middelaldercenter, som er et videnspædagogisk oplevelsescenter, har man opbygget et autentisk middelalderligt miljø, som danner ramme om middelalder-temaet. Her kan man arbejde i værksteder, eller hjælpe til med madlavning, dyrehold eller lignende. Eller man kan deltage i bueskydningskonkurrence, eller forsøge at tage ved lære af den middelalderlige gøgler.
Lad middelalderen være tema for en dokumentationsøvelse, hvor der sættes fokus på virksomhedens nutid; medarbejderne bearbejder virksomhedens udfordringer med kommunikation eller organisering med udgangspunkt i måden at takle udfordringen i middelalderen.

Udflugt til Middelalderen
Men jeres virksomhed kan naturligvis også opleve Middelalderen på en sjov firmaudflugt med masser af underholdning.

Festmiddag
Snyd ikke jer selv for oplevelsen af en festmiddag i Stormandsgården, med fakkel-allé, kædedans, gøglerens ild-show, musikalske indslag, og en 4-retters festmenu fra et af Bornholms mest interessante køkkener.
 Brug middelalderen som tema eller som et indslag i programmet.

Sociale events - ledsagerture
Et firma arrangement/event kan kombineres på mange måder – og vi kan på grund af øens størrelse nemt kan finde på specielle oplevelser for eventuelle ledsagere. Det kunne være en teatertur, et besøg hos de lokale fødevareproducenter, øl smagning, vin smagning - eller en ekstraordinær god middag på en af øens mange gourmet restauranter.

Før et Tema Event
Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med et tema event. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og eventuelle ledsagere. Det er vores mål, at udbyttet af et event står mål med investeringen.

Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

Se også sociale events