• Svaneke røgeri
 • SOCIALE EVENTS - LEDSAGERTURE

  MeetingBornholm tilbyder tematiserede ophold. Alle temaer understøttes af dygtige aktører på Bornholm - kunstnere, historiefortællere, instruktører, guider og kokke. Derfor opleves vores tema events som relevante og interessante for deltagerne.

  Sociale events – ledsagerture
  Et firma arrangement/event kan kombineres på mange måder – og vi kan på grund af øens størrelse nemt kan finde på specielle oplevelser for eventuelle ledsagere. Det kunne være en teatertur, et besøg hos de lokale fødevareproducenter, øl smagning, vinsmagning - eller en ekstraordinær god middag på en af øens mange gourmet restauranter.

  Rønne Theater
  Besøg Danmarks ældste provinsteater, Rønne Theater, og få en oplevelse ud over det sædvanlige, hvad enten det er til et teaterstykke, sommerrevy, opera eller blot en rundvisning på det gamle smukke teater med en let anretning bagefter.

  Vingården Lille Gadegård
  Besøg Vingården Lille Gadegård – et spændende besøg på et meget alsidigt landbrug med dyrehold, vinmarker og kro. Vinbonden viser selv rundt på gården på syngende bornholmsk. Turen rundt tager cirka 38 minutter og handler om vin, kvinder og politik. Efter rundvisningen er det muligt at smage på Vingårdens produkter i kroen.

  Hallegaard Gårdbutik og Pølsemageri
  I Hallegaard Pølsemageri arbejdes der efter gamle håndværksmæssige traditioner, hvor al kemi er bandlyst. I stedet benyttes der salt, koldrygning og lufttørring. Pølsemageren giver rundvisning og fortæller om traditionerne, de gamle opskrifter, og serverer tapas i de intime café-lokaler i Gårdbutikken.

  Gaarden - Bornholms Madkulturhus
  Er Danmarks første regionale madkulturhus. Huset er en fornyelse af Bornholms Landbrugsmuseum i Melsted, hvor der skabes ent unikt kulinarisk mødested både for for øens beboere og gæster. Bornholms Madkulturhus skal rumme aktiviteter, oplevelser og uddannelse - og målet er at skabe en bæredygtig erhvervsudvikling mellem borgere, turisme- og fødevareerhverv.  

  Svaneke Bryghus
  I Restaurant Bryghus brygges der spændende øl i microformat, og man kan få en fortælling om øl brygning med smagsprøver og spise en menu tilpasset forskellige øl varianter. Alternativt eller kombineret kan man få rundvisning på det ”store bryghus”, hvor de gængse typer Svaneke øl brygges.

  Bryggeriet Penyllan
  Bryggeriet i Tejn er ganske nyt - og byder på specialøl, fremstillet efter en metode med mikroorganismer, som er ret ukendt i nordeuropa. Øllet lagres på træfade i et til to år, men der er også lavet en produktion, som kan nydes i 2015 - fra baren med udsigt til træfadene.

  Gourmet restauranter
  Besøg på en af Bornholms mange gourmet restauranter er forkælelse i allerhøjeste grad. De gastronomiske kreationer udspringer i høj grad på baggrund af samarbejdet med de bornholmske fødeproducenter. Så et besøg hos en fødevareproducent med efterfølgende menu på en af gourmet restauranterne kan være klimaks på en event.

  Den Bornholmske Diamant Spa
  Er en verden af oplevelser fordelt over ca. 1.000m2, hvor wellness indgår i et samspil med den naturlige skønhed, der ligger i materialerne fra bornholmsk kunsthåndværk. Det bærende koncept for spabadet er Bornholms unikke geologi - forskellige typer af bornholmsk granit er forarbejdet i forskellige variationer - rå, sandblæst, brændt og børstet. Det skal opleves!

  Bornholm rundt – naturoplevelser
  Der er masser af muligheder for naturoplevelser – enten som fysiske aktiviteter eller busrundture kombineret med besøg i nogle af Bornholms spændende butikker. Vi kan arrangere vandreture med ”indfødte” guider – på Hammeren, i Slotslyngen, Bisontur i Almindingen, tur til Christiansø, cykelture og meget mere.

  Skræddersyede events
  Som det ses, er der stort set ingen grænser for, hvordan en event kan skrues sammen – og vi hjælper jer gerne med konkrete forslag til et sammenhængende program for både medarbejdere og eventuelle ledsagere.

  Før et Tema Event
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med et tema event. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og eventuelle ledsagere. Det er vores mål, at udbyttet af en event står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se også på møder på Bornholm