• WELLNESS på Bornholm

  MeetingBornholm tilbyder tematiserede ophold. Alle temaer understøttes af dygtige aktører på Bornholm - kunstnere, historiefortællere, instruktører, guider og kokke. Derfor opleves vores tema events som relevante og interessante for deltagerne.

  Wellness på Bornholm
  Der er velvære, nydelse og forkælelse i højsædet, når virksomheden inviterer til wellness-møde eller wellness-tur. Det fysiske velvære kombinerer vi med god mad, afslappende omgivelser og spændende oplevelser.

  Wellness er velvære og nydelse
  Der er nydelse og forkælelse i højsædet, når virksomheden inviterer til wellness-møde eller wellness-tur.
  Med en underskov af massører, fysioterapeuter, kiropraktorer, helsefolk og frisører er Bornholm godt rustet til at modstå jeres høje forventninger til firmaets wellness-tur. Fysisk velvære kombinerer vi med god mad, afslappende omgivelser og spændende oplevelser.
  Det kunne være eksklusiv adgang til svømmehal med lette anretninger på bassinkanten, og fysioterapeuter, der står klar ved siden af saunaen, når det passer dig? Eller massage efter dagens strabadser og en svømmetur?
  Wellness kan med succes kombineres med action-arrangementer, sports-aktiviteter, gourmet-oplevelser eller bestilles som en god afslutning på en effektiv mødedag. 

  Den Bornholmske Diamant Spa
  Er vi nødt til at nævne som noget helt ekseptionelt - her er skabt en verden af oplevelser fordelt over ca. 1.000m2, hvor wellness indgår i et samspil med den naturlige skønhed, der ligger i materialerne fra bornholmsk håndværk. Det bærende koncept for spabadet er Bornholms unikke geologi - og forskellige typer af bornholmsk granit er forarbejdet i flere variationer - rå, sandblæst, brændt og børstet. Det skal opleves!

  Sociale events - ledsagerture
  Et firma arrangement/event kan kombineres på mange måder – og vi kan på grund af øens størrelse nemt kan finde på specielle oplevelser for eventuelle ledsagere. Det kunne være en teatertur, et besøg hos de lokale fødevareproducenter, øl-smagning, vinsmagning - eller en ekstraordinær god middag på en af øens mange gourmet restauranter.

  Før et Tema Event
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med et tema event. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og eventuelle ledsagere. Det er vores mål, at udbyttet af en event står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se også sociale events