• MEETINGBORNHOLM

  MeetingBornholm er din lokale møde- og konferencearrangør. Her på sitet finder du beskrivelser og eksempler på vores arrangementer.

  Vores udgangspunkt er, at vi sørger for alt – billetter, transport med fly, færge, bus, bespisning, overnatning - og vigtigst af alt de oplevelser, du vil have med i arrangementet.
   
  Vision
  MeetingBornholm har en vision om at medvirke til at skabe øget vækst og beskæftigelse i lokalsamfundet gennem en stadig voksende gruppe af tilfredse og loyale kunder.

  Samarbejdsform
  Hvis I er ude efter nogen gode rammer til jeres næste arrangement, inspiration og assistance til at planlægge arrangementet og eventuelt hjælp til indhold, facilitering og den praktiske gennemførelse. Så tager MeetingBornholm gerne rollerne som både arrangører og konsulenter for dermed at sikre det optimale udbytte af den investering, som en tur til Bornholm er.

  Hvem er vi
  Vi er 3 personer - Kirstin Blomgren, Lars Espersen, Sofie Marker - som for længst har tabt vore hjerter til klippeøen, og vi ønsker at indvie andre, som er parate til at indtage en dosis mental luksus, i det bornholmske univers.

  Kontakt
  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se mere under hvem er vi