• Aftale
 • HVEM ER VI - i MeetingBornholm

  MeetingBornholm er din lokale møde- og konferencearrangør. Her på sitet finder du beskrivelser og eksempler på vores arrangementer.

  Vores udgangspunkt er, at vi sørger for alt – billetter, transport med fly, færge, bus, bespisning, overnatning - og vigtigst af alt de oplevelser, du vil have med i arrangementet.

  Hvem er MeetingBornholm
  MeetingBornholm er skabt af Kirstin Blomgren, Lars Espersen og Sofie Marker. Vi har for længst tabt vores hjerter til klippeøen, og vi ønsker at indvie andre, som er parate til at indtage en dosis mental luksus, i det bornholmske univers.

  Kirstin Blomgren
  Årgang '68.  MSc i Turisme fra University of Surrey, England.

  Jeg er oprindeligt århusianer, og har boet en del år i England, Grønland, Australien og New Zealand, inden jeg i 1995 bosatte mig på Bornholm. Siden har jeg slået rødder, og føler mig nu fuldt integreret og engageret i Bornholm.

  Jeg ser Bornholm som mulighedernes ø, primært på grund af de mange bevidste, dygtige og kreative mennesker, som bruger Bornholm som pusterum og kreativt værksted. Det skaber unikke muligheder. 

  Jeg har igennem mange år beskæftiget mig med undervisning på videregående uddannelser, og har på Bornholm blandt andet været projektleder i forbindelse med udvikling og gennemførelse af kurser for internationale deltagere. Jeg har desuden arbejdet som forsker og drevet turistvirksomhed. 

  Det bedste ved mit arbejde er, at jeg hele tiden skal tænke nyt. Som menneske er jeg ambitiøs med de ting, jeg beskæftiger mig med og føler, at "det man gør, skal man gøre ordentligt". Jeg arbejder hver eneste dag efter den devise.

  Lars Espersen
  Årgang ’66. HD i afsætningsøkonomi og bygningsingeniør

  Jeg er først og fremmest iscenesætter og bornholmer med meget stort B. Jeg måtte rejse helt til New Zealands sydø, inden jeg fandt et sted, der kunne hamle op med Bornholms storslåethed. Mange fantastiske elementer, samlet indenfor en lille geografi, hvor den ene store beruselse afløser den anden.

  Jeg kender gennem en menneskealder til de mange listige steder på Bornholm, hvor man når helt ud ad kvalitetsskalaen. Det gælder natur, kunst, gastronomi eller kort sagt: Vanvittige sanselige oplevelser - hvad det så end er. Kom og prøv det.

  Og så ved jeg noget om, hvor vigtigt det er at få udbytte af enhver investering, uanset om det handler om størrelsen af smilet eller virksomhedens bundlinje. Eller begge dele…
  Har tidligere arbejdet som adm. direktør, marketingchef, underviser på erhvervsskole, avisdreng mm.
   
  Sofie Marker
  Årgang´78. Akademiøkonom i turisme samt faglært hotelreceptionist.

  Jeg er født og opvokset på Bornholm, og har i perioder boet i København på grund af uddannelse og job, men indså hurtigt, at jeg ønskede at vende tilbage til øen for igen at kunne arbejde med Bornholm som destination, da jeg har en stor kærlighed og engagement til øen.

  Min baggrund giver mig god mulighed for at tænke hele arrangementet igennem fra start til slut, både med hensyn til booking af transport til øen samt selve detaljeplanlægningen på øen.
  Jeg har tidligere arbejdet som hotelreceptionist, koordinator, turistbureaumedarbejder, bookingmedarbejder og tjener.

  Kontakt
  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se også samarbejdsform