• VISION OG VÆRDIER - MeetingBornholm

  MeetingBornholm er din lokale møde- og konferencearrangør.
  Vores udgangspunkt er, at vi sørger for alt – billetter, transport med fly, færge, bus, bespisning, overnatning - og vigtigst af alt de oplevelser, du vil have med i arrangementet.

  MeetingBornholms Vision
  MeetingBornholm har en vision om at medvirke til at skabe øget vækst og beskæftigelse i lokalsamfundet gennem en stadig voksende gruppe af tilfredse og loyale kunder.

  Bornholm til den foretrukne destination
  I den nære geografi vil vi gøre Bornholm til en af de professionelle kunders foretrukne destinationer, når det drejer sig om at kombinere møder og oplevelser.

  Vi vil fokusere på at optimere investeringsudbyttet af ethvert arrangement og derigennem sikre, at kunden på et tidspunkt vælger Bornholm igen. MeetingBornholm skal medvirke til at skabe en betydelig øget vækst og beskæftigelse i lokalsamfundet.

  Tilfredse og loyale kunder
  Ovenstående kan kun lade sig gøre, hvis vi skaber en stadig voksende gruppe af tilfredse og loyale kunder. Til det formål påkræves en konstant professionel indsats, hvor der hele tiden er plads til forbedringer i vores adfærd. Forbedringer der skal komme vore kunder til gode.

  MeetingBornholms Værdier

  MeetingBornholm lægger i vores adfærd vægt på:

  • Pålidelighed
  • Åbenhed
  • Sans for detaljen
  • Fokus på kundens udbytte
  • Glæde

  Kontakt
  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se også hvem er vi