• TID OG RO TIL AT FORDYBE SIG I MØDET

  Møder og konferencer på Bornholm – tid til fordybelse
  Når I holder møder og konferencer på Bornholm, får I tid til fordybelse. Der er noget ganske særligt ved at holde møde på en ø. Afstandene er små, tempoet går ned, og det giver fred og ro og fuldt fokus til mødet, konferencen eller workshoppen.
  Hold møder på Bornholm og giv deltagerne mental luksus.

  Når I holder møder og konferencer på Bornholm, har I gode muligheder for at give deltagerne den mentale luksus, der skal til. Ro fra telefoner og dagligdags gøremål, frisk luft, inspiration og tid til at fordybe sig. Det giver øget fokus på mødet, og - som bonus - mange muligheder for at få en god oplevelse sammen med de øvrige mødedeltagere.

  Sociale arrangementer – events - teambuilding
  På grund af øens størrelse er det nemt at udvide mødet med et eller flere sociale arrangementer. En teatertur i Danmarks ældste provinsteater, et besøg hos de lokale fødevareproducenter, øl smagning i det lokale bryghus, vin smagning hos den lokale vinproducent, tapas hos den lokale slagter med spegepølser og røgede skinker som speciale. Eller en ekstraordinær god middag på en af øens mange gourmet restauranter.

  Det er også muligt at give arrangementet et ekstra tvist fx med en ekstern indlægsholder, en travetur, en cykeltur eller en anden event ude i naturen. Vi har samarbejde med mange eksterne, stærke ressourcer, som vi kan trække på.

  Endagsmøder-flerdagsmøder-konferencer
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med mødet/konferencen. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og eventuelle ledsagere. Det er vores mål, at udbyttet af mødet står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer. Kontakt os på 3070 7063 eller  info@meetingbornholm.dk

  Se et konkret eksempel - det intime 2-dages møde