• KONFERENCER PÅ BORNHOLM

  Konferencer på Bornholm – netværk og kreativitet
  Når I holder konferencer på Bornholm, har I gode muligheder for at give deltagerne den mentale luksus, der skal til for at skabe netværk, kreativitet og inspirere hinanden.
  Frisk luft, flot natur og gode mødefaciliteter giver inspiration og tid til at fordybe sig. Det giver fred og ro og fuldt fokus til konferencen.

  Store og små konferencer på Bornholm
  Bornholm har kapacitet til såvel store som små konferencer. Vi har en mængde forskere og kreative mennesker, sparringspartnere og foredragsholdere, som måske kan løfte niveauet og øge interessen for jeres konference.
  Moderne mødefaciliteter, oplevelser, der får jeres konference til at blive i hukommelsen. En enestående kulisse som giver en hyggelig og intim atmosfære. Udsigt til klipper og hav, som ikke blot skaber stemning, men også inspirerer. Her kan man koncentrere sig om at være kreativ, sætte gang i et projekt eller suge viden til sig.
  Og det er hverken dyrere, mere tidskrævende eller mere besværligt end andre steder.

  Fokus på detaljerne
  En vellykket konference kræver et stort og professionelt forarbejde. Programmet skal være balanceret og relevant. Faciliteter og rammer skal tilpasses behovet. Pauserne skal være indholdsrige. Der skal være fokus på detaljerne.
  MeetingBornholm fungerer som din sparringspartner og arrangør af konferencen. Vi står for alle kontakter til leverandører, vi tager os af alle detaljer, vi booker alle billetter, vi står for det hele - I skal kun ringe ét sted.
  Vi har flere muligheder for eventuelle ledsagerture, sociale arrangementer, teambuilding og events, som kan kombineres ind over konferencen.

  Før konferencen
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med konferencen. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og eventuelle ledsagere. Det er vores mål, at udbyttet af konferencen står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se et eksempel på den store konference 
  Se et eksempel på den intime konference