• OPLEVELSER PÅ BORNHOLM - produktoversigt

  Oplevelser dækker over hele vores spekter af tilbud over møder, konferencer, teambuilding og events – eller sagt på en anden måde MeetingBornholms produktoversigt krydret med eksempler og oplysninger om opholds- og transportmuligheder.

  Hvorfor på Bornholm
  Fra København er det nu hverken dyrere eller mere tidskrævende at tage til Bornholm end at tage til Nyborg.

  Bornholm er i bedre form end nogensinde - især gastronomien gør hele rejsen værd. Bornholm rider på en bølge, hvor fødevareproducenter skaber kvalitet og vækst. Hertil kommer de mange dygtige kokke, som øen huser. Ydermere tilbyder øen hele året rundt den ”skandinaviske” natur med dramatiske klippepartier på nordlandet og lange hvide sandstrande på Balka og Dueodde.

  Vi kalder det mental luksus.

  Produktoversigt
  Hos MeetingBornholm findes der ingen standardprodukter. Alle arrangementer og oplevelser skræddersyes, så de matcher den enkelte kundes behov og ønsker.
  Formålet er at inspirere. Måske har I selv nogen gode forslag?
  Sig blot frem – hvad I ønsker, skal I få!

  Se andre oplevelser under sociale events

  Før turen til Bornholm
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med turen. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og virksomhed. Det er vores mål, at udbyttet af mødet står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se eksempler på oplevelser og pauser