• MENTAL LUKSUS PÅ BORNHOLM

  Bornholm er i bedre form end nogensinde - især gastronomien gør hele rejsen værd. Bornholm rider på en bølge, hvor fødevareproducenter skaber kvalitetsprodukter i samarbejde med øens mange dygtige kokke.
  Ydermere tilbyder øen hele året rundt den ”skandinaviske” natur med dramatiske klippepartier på Nordlandet og lange hvide sandstrande på Balka og Dueodde.

  Mental luksus
  Mental luksus blev et af hovedresultaterne af en brainstorming, der skulle identificere bornholmske kerneværdier. Deltagerne var ganske forskellige: arkitekt, grafisk designer, underviser, afsætningsøkonom, forsker, ingeniør. Dog med det fælles, at de alle var flyttet til Bornholm indenfor de seneste år. 
  Trods forskelligheden var der stor enighed om resultatet - Mental luksus er en bornholmsk kerneværdi. Og hvad indebærer det?

  Bornholmsk kerneværdi
  I MeetingBornholms fortolkning betyder det først og fremmest, at Bornholm med sine rammer tilbyder nogle ganske særligt gunstige betingelser for mental udfoldelse, som ikke findes mage til mange andre steder. Vi tror på, at disse betingelser er af vital betydning for de resultater, der kan skabes under et ophold på Bornholm. Det forudsætter dog en viden om, hvordan disse betingelser mobiliseres på relevant måde, samt udnyttes i forhold til arrangementets indhold, og det ved vi i MeetingBornholm noget om.

  Mental udfoldelse
  Med mental udfoldelse menes:

  • inspiration, der fører til resultater
  • fred og ro til fordybelse, der baner vej for helt nye tanker og opdagelser
  • adgang til det mentale indre, som er svært tilgængeligt i de daglige rammer, hvilket igen muliggør processer, som på afgørende vis kan ”flytte” mennesker og løse op for problemer.

  Med andre ord kan MeetingBornholm sammen med de bornholmske rammer i form af blandt andet naturen tilbyde unikke forhold, der vil forøge udbyttet af et møde på Bornholm, næsten uanset mødets formål.

  Vi kalder det optimering af investeringsudbyttet.

  Før turen til Bornholm
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med turen. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og virksomhed. Det er vores mål, at udbyttet af mødet står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer. 
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se også møderum og tankerum