• OPLEVELSER - produkter

  Oplevelser dækker over hele vores spekter af tilbud over møder, konferencer, teambuilding og events – eller sagt på en anden måde MeetingBornholms produktoversigt krydret med eksempler og oplysninger om opholds- og transportmuligheder.

  Produkter
  Hvad du ønsker, skal du få!

  Hos MeetingBornholm findes der ingen standardprodukter. Alle arrangementer og oplevelser skræddersyes, så de matcher den enkelte kundes behov og ønsker. MeetingBornholm samarbejder med en række leverandører af oplevelser og pauser, overnatning, møderum og tankerum, mad og drikke og transport. Vi kender deres produkter og vi kender Bornholm. Ved at lytte til jeres behov, kan vi sammensætte de mange elementer, som et succesfuldt ophold består af.
  Produktoversigten er ikke fuldstændig. Formålet er at inspirere. Måske har I selv nogen gode forslag? Sig blot frem – hvad I ønsker, skal I få!

  Før turen til Bornholm
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med turen. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og virksomhed. Det er vores mål, at udbyttet af mødet står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se nærmere nedenfor:

  Knap Oplevelser Knap Overnatning Knap Mad Knap Moederum Knap Transport