• OVERNATNING - kursus steder

  MeetingBornholm samarbejder med en række leverandører af oplevelser og pauser, overnatning, møderum og tankerum, mad og drikke og transport. Vi kender deres produkter og vi kender Bornholm. Ved at lytte til jeres behov, kan vi sammensætte de mange elementer, som et succesfuldt ophold består af.

  Overnatning
  Hvad du ønsker, skal du få!

  Hos MeetingBornholm findes der ingen standardprodukter. Alle arrangementer herunder overnatning skræddersyes, så de matcher den enkelte kundes behov og ønsker.

  Mere end blot en seng at sove i
  MeetingBornholm har samarbejde med en bred vifte af overnatningssteder - for mange til, at vi kan give en fuldstændig liste.

  Vi samarbejder med BornholmTours om overnatning, og her kan du se nærmere på de mange muligheder, der er. Alternativt kommer vi meget gerne med forslag til overnatningssteder, når vi kender jeres behov og ønsker nærmere.

  Det skal også helst passe til det øvrige arrangement - eventult sammen med kursus stedet.

  Før turen til Bornholm
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med turen. Forud for arrangementet drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og virksomhed. Det er vores mål, at udbyttet af mødet står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se også transport