REFERENCE - Novo Nordisk - Nanna Din

Novo Nordisk – Nanni Din 
Vi havde en rigtig dejlig dag, alle var glade (og sundt trætte!) på hjemturen. Programmet var fint sat sammen, og I ydede en fin service.

Jeg skal hilse mange gange fra Maria og sige tak for kontaktlinserne - det reddede hendes dag, at I kunne skaffe dem lige på stedet, og vi var alle sammen imponerede over, at det kunne lade sig gøre. Slutningen af turen gik lige så glimrende som starten. Kunstmuseet er en perle, og det er Gudhjem jo også.

Vi blev også alle sammen meget mætte, og generelt var der god tilfredshed med maden. Nogle af os havde dog sat næsen op efter helt røgerifriske ting på Bornholms Røgeri, og blev derfor lidt skuffede der - men anretningerne ude i naturen tog virkelig kegler, og både formiddagens frugtanretning og eftermiddagens kage var rigtig lækker.

Aftenanretningen på Jantzen's var fin - tilpas størrelse, gode ting på tapas tallerkenen og udmærket vin. Summa summarum: God forplejning, og I havde virkelig taget til jer, at vi var bange for at sulte undervejs!

Jeres dygtige indsats hele vejen fra planlægning til realisering har betydet, at vi fik organiseret en virkelig god udflugt med et minimum af anstrengelser for os selv. Det er guld værd i en travl tid!