• TEAMWORK - kunsten at ryste mere end et team sammen

  Teamwork – ryste sammen
  Når en gruppe mennesker skal blive til et effektivt team, kræver det tid. Udviklingen mod et effektivt team kan dog hjælpes på vej ved at gruppen sættes i en situation, hvor man lærer hinanden at kende, hvor man skal arbejde sammen, og hvor man oplever at løse opgaver i fællesskab.

  Kultur-sammensmeltning
  Når afdelinger, virksomheder eller andre enheder lægges sammen, mødes flere kulturer med de fordele og besværligheder, det afføder. At få to forskellige kulturer til at smelte sammen kan være den største udfordring, man står over for som ansvarlig for en fusion eller sammenlægning. Det er nogle gange den faktor, som afgør, om processen lykkes.
  Sammensmeltningen af kulturer kan med de rette instrumenter hjælpes på vej, således at de involverede medarbejdere vil få en blidere og bedre oplevelse af fusionen. Dette er til stor glæde for effektiviteten, når hverdagen melder sig og resultaterne skal vise sig.

  Kunsten at ryste mere end et team sammen
  MeetingBornholm kan hjælpe med at ryste folk sammen til glæde for bundlinjen. Vi bruger dels nogle af de fabelagtige naturlige rammer rundt om på øen, dels egne kompetencer som undervisere og proceskonsulenter med viden om kultur, organisation, samarbejde, individet og teamet til at ryste sammen.
  Vi kan hjælpe til med at ”åbne hjernen og hjertet” og skabe bedre spillere på det nye hold. Blot det, at en udenforstående går ind i processen, kan i sig selv give den et løft, som virksomhedens egne folk ikke ville kunne give den.

  Før teamwork mødet
  Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil med teamwork mødet. Forud drøfter vi derfor, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være både for deltagere og virksomhed. Det er vores mål, at udbyttet af mødet står mål med investeringen.

  Uanset omfanget af arrangementet er MeetingBornholm klar til at hjælpe jer.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se et eksempel på en ryste-sammen tur