• Banner Svaneke
 • VIP FORKÆLELSE AF BESTYRELSEN

  VIP-Forkælelse er en form for teambuilding, hvor vi ryster folk sammen ved at kræse for dem og varte dem op. Jeres VIP personer skal have en uforglemmelig positiv oplevelse.  Vores mål er at leve op til 'Verdensmester I Positivisme' - vores egen fortolkning af VIP.

  Bestyrelsen
  Som led i at få en bestyrelse til at fungere bedst muligt kan et par dages ophold på klippeøen være uventet gavnligt.
  Bestyrelsen kan - uforstyrret og i inspirerende omgivelser - under en del af opholdet arbejde med en helt konkret opgave såsom udvikling af den næste strategiplan - eventuelt med input fra vores deltagelse som virksomhedsrådgivere/sparringspartnere.

  Belønning og investering
  VIP-delen af opholdet kan tjene både som en belønning, men også som en investering i fremtiden. En del bestyrelser yder ofte noget ekstraordinært og det kan man med fordel honorere.
  Bestyrelsesmedlemmer er ofte travle personer, som til daglig ikke når at lære hinanden at kende på meget mere end det professionelle plan - uden særlig indsigt i hinandens personligheder og detail-kompetencer. Et ophold med en overnatning giver mulighed for at skabe forståelse og indsigt på en ellers utænkelig måde. Og krydres der med sociale aktiviteter, hvor medlemmerne selv er i aktion, bliver udbyttet ofte større.

  Bestyrelsesteam
  Som med alle teams kan et bestyrelsesteam have stort udbytte af at kende personerne bag navnene, titlerne og meritterne. Kun da kan alle styrker gøres synlige og tilgængelige og mobiliseres i bestyrelsesarbejdet. Når det sker, får virksomheden en meget stærk og handlekraftig overordnet ledelse.

  Før VIP mødet
  Har du et specifikt fremtidsrettet mål med at forkæle bestyrelsen, kan vi vejlede dig i udformningen af opholdet, så din investering matcher målet på bedst tænkelige vis. Vi er din arrangør og virksomhedskonsulent i én og samme løsning, hvis du ønsker det. I løbet af opholdet kunne vi fx afholde et kort kursus i, hvordan en bestyrelse kommer til at arbejde mere effektivt.

  Der er mange muligheder -et af vores vigtigste aktiver er vores kreativitet, som i særdeleshed er påkrævet i denne sammenhæng. Vi skaber løsninger i de enkelte tilfælde, som kun lader sig kreere på baggrund af kundens særlige karakteristika.

  Lad os mødes - så skal vi nok lægge forslag på bordet.
  Kontakt os på 3070 7063 eller info@meetingbornholm.dk

  Se et eksempel på en forkælelsestur