• Banner Svaneke
 • VIP FORKÆLELSE AF MEDARBEJDERNE

  VIP-Forkælelse er en form for teambuilding, hvor vi ryster folk sammen ved at kræse for dem og varte dem op. Jeres VIP personer skal have en uforglemmelig positiv oplevelse.  Vores mål er at leve op til 'Verdensmester I Positivisme' - vores egen fortolkning af VIP.

  Medarbejderne
  Det vigtigste aktiv af alle. Uden dem bliver det gode produkt, det stærke image og de loyale kunder hurtigt værdiløse.
  Lever virksomheden efter den filosofi, bør den fra tid til anden vise sin påskønnelse af medarbejdernes indsats ved at give noget ekstraordinært, som fx en tur til Bornholm. Især hvis virksomheden gerne vil have det ekstraordinære leveret af medarbejderne i hverdagen.

  Belønning - ekstra ressourcer
  Med andre ord kan en belønningstur til Bornholm være et godt udgangspunkt for at bygge en stærkere kultur op blandt de ansatte, når de ekstraordinære ressourcer skal findes frem fra tid til anden.
  VIP-delen af opholdet kan tjene både som en belønning, og som en investering i fremtiden. Det gælder mere end nogen siden før at fastholde sine dygtige medarbejdere.
  Krydres opholdet med sociale aktiviteter, hvor medarbejderne selv er i aktion, bliver udbyttet ofte større.

  Medarbejderteams
  Hvis medarbejderne er opdelt i teams, kan de have stort udbytte ud af at kende hinanden/personerne bag navnene og den enkeltes samlede kompetencer. Kun da kan alle styrker gøres synlige og tilgængelige og mobiliseres i teamet. Når det sker, får virksomheden nogle meget stærke og effektive teams.

  Før VIP mødet
  Har du et specifikt fremtidsrettet mål med at forkæle medarbejderne, kan vi vejlede dig i udformningen af opholdet, så din investering matcher målet på bedst tænkelige vis. Vi er din arrangør og virksomhedskonsulent i én og samme løsning, hvis du ønsker det.
  I løbet af opholdet kunne vi fx afholde et kort kursus i, hvordan et team kommer til at arbejde mere effektivt.
  Der er mange muligheder -et af vores vigtigste aktiver er vores kreativitet, som i særdeleshed er påkrævet i denne sammenhæng. Vi skaber løsninger i de enkelte tilfælde, som kun lader sig kreere på baggrund af kundens særlige karakteristika.

  Lad os mødes - så skal vi nok lægge forslag på bordet.
  Kontakt os på 3070 7063 eller  info@meetingbornholm.dk

  Se et eksempel på en forkælelsestur